Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken op korte termijn vrijwilligers die één ochtend of middag per 14 dagen willen helpen in de winkel. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om met klanten om te gaan en hen enthousiast willen helpen en adviseren bij de aankoop van eerlijke en duurzame producten. Voordat je zelfstandig winkeldiensten gaat draaien, volg je een inwerkperiode, waarin je door twee collega-medewerkers wordt begeleid, onder meer in het werken met het geautomatiseerde kassasysteem. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal en mondelinge vaardigheden zijn vereist. Na de inwerkperiode volgt er een evaluatiegesprek en worden de te werken uren, in overleg, vastgesteld. Minimaal is één dagdeel per 2 weken en één keer per 8 à 9 weken een dagdeel op de zaterdag volgens rooster.

Ook zijn wij op zoek naar versterking van het bestuur. Vind je het leuk om mee te denken, te organiseren en ben je besluitvaardig, dan ben je welkom in ons bestuur.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie kom dan tussen 10.00-17.00 uur naar de Wereldwinkel (Smidsbelt 6 , in het Kulturhus) of bel 0548-801938. Mailen kan ook naar: info@wereldwinkelholten.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.